hari sabtu lepas penuh dgn aktiviti berfoya2 :D. masak mee bandung for breakfast (ada tak org mkn mee bandung for breakfast?)tapi sudahnya mkn pukul 12 ye.. bukan nya pagi (jangan tanya bangun pukul berapa :P). plan to have ikan bakar at istana, however, hujan renyai2 yg mengundang rasa malas utk mkn ikan bakar digantikan dgn makan mee bandung muar.

next, heading to midvalley after zuhur with cik mimi to watch RIO. thanks babe ko dh booked & pay for ticket awal2. aku suka :) ngeh ngeh ngeh. while waiting for RIO melepak dlm MPH tak banyak damage berlaku only RM132.00 it's OK coz BOOKS (simpan resit elok2 nanti i boleh mintak resit u after u submit your income tax and u r overpaid - statement by lovely hubby). ewahh2 tahun lepas dah bagi RM405.30 tahun 2011 mintak lagi.. tengok lah dulu ye ;)

ok.. now talking about RIO. i love the movie........... love it love it love it... sukanya!!!!!!!!!!!!! sungguh cute mute mereka2 di dalam movie ini.. malas nak ulas.. go & watch it and you will enjoy it as i am.

after the movie heading to metrojaya.. katanya ada sale dasyat2.. jom tgk.. tak der beli byk benda pun.. i bought myself (sukanyaa...):


(image: google from http://jueperfume.com)

and for my girlfriend who going to celebrate the last twenties i bought her:


(image: google from http://www.vonmaur.com)

babe... i hope you are happy with gift.. kalau tak happy nak tukar benda lain.. lain tahun ek :P happy birthday babe.. (advance gila.. birthday falls on 21 April)

after midvalley.. heading to dataran glomac saja nak try mkn kat Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan Abdullah. We order variety menu and dishes is ikan siakap masak Cheong Zeng.. hmm bolehlah tak derla highly recommended. biasa2 saja.

lepas makan pusing2 lagi area mutiara damansara & sunway damansara nak cari tempat utk class gathering but tak jumpa satu pun yg sesuai.. uisyhh mana nak lepak weyy for gathering??

5 comments:

gee ryder said...

mesti sedap mee bandung itu ;)

rio best yer? bila ntah nak bwk aqeel nih...takde org nak jaga afeef :p

LiTtLe^m3 said...

teringin ke gee nak mee bandung?? nantila kalau baiti masak lagi jemput u all dtg mkn ye. kalau caya leh jek bg afeef kat kitaorg jaga :D

mimie said...

Thanks babe...really appreciates every single time spend with u..the gift...the food...the muvie...everything lah!!
Gosh i really love this Vera Wang perfume...soooo nice..!!

Noorfaizal said...

kena simpan resit ke? selama ni claim maximum selamba je hahaha

LiTtLe^m3 said...

babe.. nasib baik ko suka.. kalau tak kena tukar hadiah.. ngeh ngeh ngeh..

kena simpanla en. faizal in case kalau derang wat audit nnt nak tunjuk apa.